bitka.eu - Безплатна онлайн стратегическа игра
РЕГИСТРАЦИЯ ПРАВИЛА ТОП10 КАК СЕ ИГРАЕ
» Забравена парола
Сървър HELL
Разрешени Акаунти:
Скорост:
Битки днес:
Убийства днес:
Край на сезона:
5
x4
0
0
07/31/2023
Сървър Retro
Разрешени Акаунти:
Скорост:
Битки днес:
Убийства днес:
Край на сезона:
5
х8
0
0
30/06/2023

Правила на Bitka.eu


ТЕРМИНИ ИЗПОЛЗВАНИ В ТЕЗИ ПРАВИЛА:


Игра - това е съвкупността от софтуер и хардуер, които са предоставени за ползване на всеки регистрирал се.

Акаунт - предоставено в рамките на играта пространство, собственост на играта, в което можете да извършвате позволените действия, които са създадени като опции в играта.

Мултиакаунтинг - използване на два или повече акаунти от един и същ човек.

Мултиакаунтер - извършителят на Мултиакаунтинг.

Бан - наказание в играта, което в зависимост от провинението на играча може да бъде с различен срок. Какъв да бъде срокът на бана, определя администраторът на играта.

Аватар - картинка, която ако не противоречи на правилата и условията на играта, играчът може да си сложи на профила срещу закупуването на определената екстра.

Клик - извършване на действие, посредством бутон на мишката в играта.

1. ЧЕСТНА И СПОРТСМЕНСКА ИГРА
Играчи, които се опитват да манипулират правилата и използват пропуски в тях може да бъдат изтрити от играта. Използването на вулгарен речник в публичния чат и пространството на играта, манипулирането на бъгове както и всякакви други действия, които противоречат на конституцията (в това число се наказват нецензурни имена, аватари, дискриминация на полова, етническа, политическа или сексуална основа) ще доведат до бан или незабавното изтриване на играча от bitka.eu.

2. ОГРАНИЧЕНИЯ
Потребителя има право на 1 акаунт. Мултиакаунтери могат да бъдат изтривани без предварително предупреждение, при наличието на достатъчно доказателства за това. Забранява се играта на повече от един човек в един акаунт, като това нарушение се наказва с бан без предупреждение. Забранява се продажбата , намерението и преотстъпването на акаунти на трети лица за какъвто и да е срок, като при доказан такъв случай нарушителите се отстраняват от играта. Влизането от едно и също устройство в няколко акаунта се счита за мултиакаунтинг и подлежи на наказание според точка 9 в правилата. Забранява се влизането в играта през прокси сървъри. След установяване на такова нарушение, акаунтът използвал непозволеното средство се изтрива.

3. ОТГОВОРНОСТ НА РАЗРАБОТЧИЦИТЕ
bitka.eu е безплатна игра, така че не може да се търси отговорност от екипа за получената услуга. Ако поради срив на системата и/или друг хардуерен и/или софтуерен проблем даден играч бъде поставен в неизгодно положение спрямо другите, bitka.eu не може да бъде обвиняван или държан отговорен за случилото се. bitka.eu не може да покрива загуби на играчи в случай на недобра протекция на играча на своите лични данни като пароли, мейли и т.н. Отговорността на играта включва изтриването и блокирането на крадците, но не и възстановяване на загубите на акаунтa.

4. ПРАВА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ
Потребителя има право на 1 акаунт. Потребителя има право да потърси съдействие от екипа на играта по определен въпрос като използва опцията Администрация. Потребителя има право да изявява собственото си мнение и предложения в играта, форума и facebook страницата, стига то да не е в разрез с установените правила.

5. ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ
Потребителя носи изцяло лична отговорност, за извършените действия в играта и принадлежащите към нея страници (форум, фейсбук страница и др.). Потребителя се ангажира лично да следи за извършени промени в играта и условията, като за целта може да използва самата игра, форума и фейсбук страницата на играта. При регистрация на акаунт, потребителя е длъжен да предостави реално съществуващ личен имейл, до който има достъп. В противен случай, потребителя няма право да изисква съдействие от екипа при настъпила неблагоприятна за него ситуация. Потребителя е длъжен да сигнализира забелязани от него нередности и проблеми по играта, форума или фейсбук страницата на играта. Потребителя е длъжен да не накърнява доброто име на играта, потребителите и администраторския екип. Потребителя няма право да използва името или други компоненти на играта, за да извлича собствена изгода и/или да подвежда и/или заблуждава други хора.

6. ИЗПОЛЗВАНЕ НА БЪГОВЕ И ГРЕШКИ
Използването на бъгове, грешки и неточности в играта е недопустимо. Ако сте намерили бъг и не сте съобщили за него, а сте го използвали за да повишите вашето състояние в играта или да придобиете нечестно даден ресурс, ще бъдете наказани! При намирането на бъгове можете да съобщите в меню "Администрация".

7. АТАКИ СРЕЩУ ИГРАТА И/ИЛИ СЪРВЪРА
Ползването на програми за правене на допълнителен нет трафик са забранени. При опити за проникване в сайта или сървъра ще бъдете наказани с лишаване от достъп до играта. Злонамерените атаки се наказват според законите на република България.

8. ПРАВИЛА ЗА ДВАМА ЧОВЕКА ИГРАЕЩИ ОТ ЕДИН КОМПЮТЪР
Правилата за игра на не повече от двама човека от един компютър/рутер/IP адрес са както следва:
1. Забранено е от един и същи компютър/рутер/IP адрес да играят повече от двама братя (сестри);

2. Ако от един компютър/рутер/IP адрес играят двама души е абсолютно забранено трети акаунт да влезе в играта без значение на човек дошъл на гости, съсед или какъвто и да е друг;

3. Двата акаунта на различни хора от един компютър/рутер/IP адрес нямат право да бъдат в един и същи клан както и всякаква търговия в какъвто и да е смисъл на думата между двата акаунта е забранена. В това число прехвърлянето (дори и чрез трети лица) на диаманти или пари;

4. Когато единият човек от двамата даде ИЗХОД в играта и излезе от акаунта си е АБСОЛЮТНО забранено на втория акаунт да влиза в играта по рано от ПОЛОВИН час след това. Например ако единия играч даде изход в 12:00 часа другият играч трябва да чака ПОНЕ до 12:31 минути за да си влезе в акаунта. При нарушаване това правило и двата акаунта ще бъдат баннати за винаги;

5. Задължително се уведомява администратор на играта като се съобщават имената на двата акаунта. Ако всички останали правила са спазени, но не е уведомен администратор играчите се третират като обикновен нарушител използващ повече от 1 акаунт.

6. Което и да е от тези правила да бъде нарушено дори и само един път, води до изтриването, банването или друго наказание в играта и на двата акаунта след което се забранява на този компютър/рутер/IP адрес да играе повече от един човек.

7. В играта НЕ се препоръчва да се играе от повече от един човек на компютър/рутер/IP адрес поради комплексността на правилата и ако някоя точка от тези правила не ви е ясна не ви извинява за това, че сте я нарушили. Ако някоя точка от правилата не я разбирате напълно не играйте двама човека от един КОМПЮТЪР, защото ще получите бан за винаги.

9. НАКАЗАНИЯ